Subsemnata

oani

Înainte de toate, spun că sunt ahtiată după cunoaştere…o fi asta o treaptă a devenirii de orice fel, sau un capriciu al tinereţii. Imi pare rău că nu mă mai pot numi adolescentă..dar imi place sa “involuez” in ceea ce priveşte specificul vârstei:  să fiu impulsivă, să profit de oportunităţi, să fiu copilăroasă, şotioasă când am ocazia şi să râd până la saturaţie. Încep foarte greu o relaţie de prietenie, pentru că prefer să observ înainte, sunt o ascultătoare bună. Poate şi de asta par retrasă sau prea serioasă uneori, dar imi asum acest defect al iniţierii, pentru ca astfel cunosc foarte bine persoanele din jurul meu.

Aş putea să continui spunând că ador să fac sport, de la alergatul în parc (neapărat pe malul Lacului Morii) până la aerobic, înot, gimnastică. Reversul medaliei este acela că sunt o gurmandă cum greu se mai găsesc.

Pasionată de filme, teatru(mai nou) şi ieşiri in parcuri. Îmi place și să pictez/desenez, dar e o pasiune pe care o găsesc în contratimp cu celelalte ocupații ale mele.

Aici se încheie analiza mea intropectivă, am ataşat si o poză pentru cei care citesc chipurile umane. În rest, te invit la citit.

Advertisements

3 responses to “Subsemnata

  • Loredana

    Cu nerabdare astept…desi mai interesante sunt discutiile noastre “live” la miezul noptii animate de vecinele de la etajul 4…:D Iti doresc o ploaie de litere(aluzie:d) pe acest blog.

  • Veckers

    Aceeasi Oana interesata de Ezoterism cu care am chattuit pe mIRC ? Sper sa nu ma insel, ar fi penibil 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: